Δ.Σ.

Ζαρίφης Δημήτρης - Πρόεδρος

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1973 όπου τελείωσε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά στο Παν. Πειραιά, είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, στην Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική του Παν. Πειραιά και Master in Business Administration του ALBA. Έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το Τραπεζικό χώρο, όπου και εργάζεται τα τελευταία 16 χρόνια. Ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα του Πειραιά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις για τον εντοπισμό και την επίλυση των τοπικών προβλημάτων της πόλης του. Ήταν μέλος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και Πρόεδρος του πολιτιστικού, εξωραϊστικού, περιβαλλοντικού συλλόγου η «Ευαγγελίστρια» Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, τον Απόστολο.

Βέργου Μαργαρίτα - Αντιπρόεδρος

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1979, όπου τελείωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο και λύκειο στην Ελληνογαλλική Σχολή Ιωάννα Δ’ Αρκ. Είναι πτυχιούχος γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές τις στην λογοτεχνία. Διδάσκει αρχαία ελληνικά από το 1997 και αρχαία ελληνική τραγωδία βάσει ετυμολογίας. Οργανώνει παραστάσεις τραγωδίας σε αρχαία θέατρα και έχει ιδρύσει τον σύλλογο ¨Διόνυσος¨. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες. Ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και την οργάνωση εκδηλώσεων. Είναι μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου ¨Πειραϊκός Σύνδεσμος¨, μέλος του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιώς, μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Ανδριανοπούλου-Δασκαλάκη Ελευθερία-Έρρικα - Γενική Γραμματέας

Απόφοιτος βαλκανικών και ευρωπαϊκών σπουδών, η Έρρικα Ανδριανοπούλου εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον Δήμο Πειραιά στο τομέα των δημοσίων, διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Παράλληλα, διαθέτει οικογενειακό κατάστημα ενδυμάτων στον Πειραιά από το 1930 και γνωρίζει πέντε ξένες γλώσσες. Ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα στον Πειραιά και δραστηριοποιείται στην ομάδα δημοσίων και διεθνών σχέσεων του Φεστιβάλ "Συμφωνία" Πειραιά & Νήσων Αργοσαρωνικού.

Καραγιαννάκης Γίωργος - Ταμίας

Γεννήθηκε το 1971 στον Πειραιά. Ιδιωτικός υπάλληλος από το 1994 έως και σήμερα στην ίδια εταιρία. Αντικείμενο εργασίας του η ανάπτυξη πωλήσεων της εταιρίας του. Σπουδές σε πανεπιστημιακό επίπεδο στα Οικονομικά. Συμμετοχή σε διάφορους συλλόγους, με διάφορα αντικείμενα. Συμμετοχή σε ομάδα βόλεϊ στα εφηβικά του χρόνια με πρωταθλητισμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Πειραιά. Λάτρης του αθλητισμού και της μουσικής. Παντρεμένος με μία υπέροχη σύζυγο και μία καταπληκτική κόρη.

Τσιμπίδας Δημήτρης - Ειδικός Γραμματέας

Ηθοποιός, Αστρονόμος και Φυσικός Διαστήματος. Σπούδασε θέατρο στην ανωτέρα σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησε τον μεταπτυχιακό του τίτλο από το πανεπιστήμιο της Ουψάλα στη Σουηδία. Ασχολείται με την επικοινωνία της επιστήμης με σκοπό τη μεταφορά πολύπλοκων επιστημονικών εννοιών στο ευρύ κοινό. Νικητής του διαγωνισμού FameLab 2012. Παρουσιάζει επιστημονικές ημερίδες και προσπαθεί να δείξει το αστείο πρόσωπο της επιστήμης μέσω της επιστημονικής θεατρικής ομάδας stand up science. Ασχολείται με τον κινηματογράφο και θεωρεί πως το θέατρο είναι η σπουδαιότερη παιδαγωγική μέθοδος. Συμμετέχει στις ξεναγήσεις στο κέντρο επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο.


              

Copyright © 2017 http://koinsep-efta.gr

[Με τον ν. 4019/2011 (ΦΕΚ Α΄216) θεσπίστηκε νέα νομική μορφή, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) ως φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας. Η "ἑΦτά" είναι μία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Συλλογικού και Παραγωγικού Σκοπού]